Curatare DPF

         

AUTO STEVI ofera servicii complete de curatare pentru filtrele de particule si catalizatoare folosind o tehnologie de ultima generatie, hidropresiune/vacuumatic , cu o eficienta de 95  99%, timp redus de executie a lucrarii si fara a fi necesar demontarea senzorilor de pe carcasa filtrului .

Asiguram servicii de demontare si montare pentru filtrele de particule si catalizatoare. De cele mai multe ori o lucrare destul de complicata, fiecare masina are particularitatile ei astfel abordarea corecta este cheia unei lucrari executate corect si intr-un timp rezonabil. Experienta mecanicilor nostri si faptul ca acestia lucreaza si filtre de particule asigura un servciu de demontare / montare sigur, rapid si profesional.

Filtrul de particule este un dispozitiv de filtrare ce este situat pe partea de evacuare (post ardere), fiind proiectat sa retina particulele emise de motor de pana la 0.01 ?m, acesta poate fi situat inainte sau dupa catalizator, putand fi situat si intre doua catalizatoare.Amplasarea filtrului de particule inainte de catalizator favorizeaza obtinerea temperaturii necesare pentru regenerarea acestuia.

Durata de viata a unui filtru de particule ar fi situata intre 100.000  250.000 km, aceste valori variaza in functie de conditiile de exploatare, rareori putand depasi 350.000 de km.

NOI TE PUNE  PE ROATE !

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.