Reconditionare Turbosuflanta

In reconditionarea turbocompresoarelor utilizam componente de inalta calitate marca Melett, oferind o solutie de reparatie eficienta si din punctul de vedere al costurilor.

Melett, o societate din Marea Britanie, aplica un Sistem de Management al Calitatii care este in conformitate cu cerintele ISO 9001:2008 referitoare la proiectarea, fabricarea si furnizarea de componente turbo, ansambluri centrale [CHRA], piese si kit-uri de reparatii pentru piata pieselor de schimb independente. Toate componentele Melett sunt proiectate in Marea Britanie de catre echipa interna a Melett, formata din ingineri mecanici cu inalta calificare.

Avand o gama tot mai larga de piese turbo si o unitate de productie Turbo si CHRA dedicata, cu sediul in U.K, Melett combina dezvoltarea de produse inovatoare cu capacitatea de a livra o calitate de fabricatie consecventa, care respecta specificatii exigente, asigurand in acelasi timp performante fiabile care corespund modelului original. Inca din anul 1907, denumirea SCHENCK este asociata indeaproape cu echilibrarea. Schenck RoTec GmbH este lider de piata la nivel mondial in domeniul tehnologiei de echilibrare, detinand o cota de piata de peste 35%. Societatea Schenck este o filiala a DÜRR AG, furnizor de prim rang care opereaza la nivel global, cu sediul in Bietigheim-Bissingen, Germania. Schenck detine sapte unitati de productie in Germania, Franta, SUA, China, Japonia si India. Avand peste 50 de reprezentante si baze de servicii la nivel mondial, societatea SCHENCK este activa in ceea ce priveste relatiile cu partenerii regionali pe toate pietele importante si exportul in peste 110 tari ale lumii. Utilajele sunt utilizate in locatiile de productie apartinand unor sectoare extrem de diverse, precum industria autovehiculelor si furnizarii de piese auto, industriile produselor electronice, aerospatiala si de turbine, precum si industria constructoare de masini, in general. Acestea imbunatatesc calitatea componentelor si ansamblurilor rotative si oscilante de pretutindeni.

NOI TE PUNEM PE ROATE !

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.