Tinichigerie-Vopsitorie

Restaurari autoturisme, vopsitorie auto, polish auto profesional, tinichigerie auto

          CENTRU DAUNE RCA / CASCO

         AUTO STEVI consiliaza deschiderea dosarului de dauna RCA in care aveti calitatea de pagubit, ca urmare a unui accident cauzat de o terta persoana care se face vinovata de producerea accidentului. Inaintea deschiderii dosarului de dauna trebuie avut grija la documentele si actele necesare pe care trebuie sa le aveti sau sa le obtineti de la vinovat sau de la organele competente.

          La AUTO STEVI va oferim servicii profesionale profesionale de vopsitorie auto complete cu rezultate excelente orientate pentru a satisface privirea celui mai pretentios client. Tinem cont de calitatea lucrarilor noastre, iar vopsitorii nostri au experienta necesara pentru a va asigura servicii de vopsitorie auto superioare, indiferent de elementele de caroserie pe care doriti sa le reimprospatati.

          In laboratorul de preparare al culorilor, se pot obtine amestecuri de culori pentru orice tip de masina, model sau marca cat si pentru motociclete. Avand la dispozitie o cabina de vopsit auto de ultima generatie dotata cu cuptor uscare si utilaje specializate pentru vopsitorie auto cat si cele mai bune tipuri de vopsea dedicate, vopsitorul nostru sef se va asigura ca fiecare detaliu din procesul de vopsire al pieselor va fi respectat.

DE CE SA ALEGETI SERVICIILE NOASTRE DE VOPSITORIE AUTO?

           Atunci cand lasati masina in service-ul nostru pentru a beneficia de o vopsire auto completa, dupa o inspectie amanuntita de la departamentul de tinichigerie prealabila, aceasta este trimisa in zona de pregatire pentru a incepe procesul de revigorare al aspectului acestuia.

           Ucenicii vopsitorului sef, duc masina in zona de pregatire pentru a fi spalata si degresata pentru a indeparta toate impuritatile ce pot afecta rezultatul final. Dupa ce se aplica o priza elementelor vopsite, se chituiesc toate elementele necesare a fi vopsite apoi este lasata la uscat in zona dedicata. Odata uscat, chitul este slefuit pana linia masinii respecta toate caracteristicile iar apoi se finalizeaza pentru a face loc aplicarii grundului ce protejeaza elementele caroseriei la rugina si intemperii.

          Masina este adusa in cabina de vopsit pentru a fi izolata corespunzator, pentru ca elementele de caroserie sau componente ale masinii sa nu fie afectate sau patate in procesul de vopsire auto.

          Cu multa maiestrie si indemanare, vopsitorul sef finalizeaza tot procesul, aplicand vopseaua auto in culoarea indicata in devizul de reparatie, conform specificatiilor tehnice ale autoturismului. Masina este lasata la uscat in cabina de vopsit, timp in care dumneavoastra sunteti instiintat de finalizarea lucrarii si programat pentru a o ridica. Apelati cu incredere la specialistii nostri in vopsitorie auto si beneficiati de servicii de calitate!

NOI TE PUNEM PE ROATE !

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.